Dakrandbeveiliging van HR veiligheid

Wij brengen uw veiligheid naar grote hoogte.

Dakrandbeveiliging HR Veiligheid is een universeel systeem dat in praktisch alle omstandigheden toepasbaar is. Een eenvoudige wijze van montage betekent dat u snel en veilig aan de slag kunt.

Keurmerk

Aboma Keboma goedgekeurd

Montage

Makkelijk te (de)monteren

Gewicht

Licht van gewicht

Transport

Eenvoudig te transporteren


Dakrandbeveiliging

HR Veiligheid is uw specialist in dakrandbeveiliging. Het unieke systeem dat HR Veiligheid u biedt, voldoet enerzijds aan alle wettelijke verplichtingen (Aboma Keboma goedgekeurd) en is anderzijds ongekend gebruiksvriendelijk: makkelijk te (de)monteren, licht van gewicht en eenvoudig te transporteren.

Dakrandbeveiling van HR Veiligheid biedt u alle noodzakelijke en gewenste voordelen. Volgens de wet dienen dakranden altijd beveiligd te worden als het dakvlak meer dan 2,5 meter hoog is. De werkplek moet aan de dakrand zowel links als rechts minimaal vier meter worden beschermd met een systeem dat minimaal een meter hoog is en met openingen van maximaal 47 centimeter hoog. Verandert de werkplek op het dak, dan moet de dakrandbeveiliging aan deze wettelijke eisen blijven voldoen.

HR Veiligheid heeft bij het ontwikkelen van haar unieke dakrandbeveiliging dan ook veel nadruk gelegd op het makkelijk kunnen monteren en demonteren, het lichte gewicht en het eenvoudig kunnen transporteren. Het systeem is volledig uitgevoerd in aluminium, kent eenvoudige (universele) koppelingen en geen onderdeel is langer dan 3 meter, zodat alles prima past in een bestelwagen of op een aanhanger. De beperkte maximale lengte van de onderdelen maakt ook dat het systeem, in combinatie met het lichte gewicht, moeiteloos naar de betreffende daken is te transporteren.

Kortom, of het nu een klein of groot project betreft, dakrandbeveiliging van HR Veiligheid is óók voor u de juiste keuze. Dakrandbeveiliging van HR Veiligheid brengt uw veiligheid naar grote hoogte. Da’s een fijne gedachte. Da’s veilig werken. Da’s HR Veiligheid!